Gåva till Min Stora Dag

Varje år ger organisationen Min Stora Dag tusentals barn med svåra sjukdomar en upplevelse för att få kraft att orka kämpa i en tuff vardag. Verksamheten är helt finansierad av gåvor och en av givarna är numera Bifrostorden och Ruby och Lars Ullmans stiftelse.

Nyligen besökte Johan Lööf organisationens kansli och överlämnade ett gåvobevis på 100 000 kronor, som kommer bidra till ett välkommet stöd för 2024. 

– Vår verksamhet är helt finansierad av gåvor från vår omvärld. Tack vare stöd från privatpersoner, företag och olika stiftelser som Ruby och Lars Ullmans Stiftelse kan Min Stora Dag uppfylla önskningar för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Behovet av Stora Dagar växer kraftigt och med hjälp som denna kan vi sprida livsglädje till många barn som kämpar. För att de ska få en dag för att orka fler, säger Jennifer McShane, Generalsekreterare, Min Stora Dag.

– Detta är början på vad vi hoppas kommer vara ett långvarigt samarbete, där vi från Ruby och Lars Ullmans Stiftelse, har för avsikt att stötta det arbete och de insatser som Min Stora Dag genomför. Vår förhoppning är att kunna hjälpa till att sprida glädje till så många sjuka barn vi kan, över hela Bifrostsverige säger Tomas Lindkvist, Ordförande, Ruby och Lars Ullmans Stiftelse.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.