Nu är Rikstingslotten här

LotterietSå här ser den ut – lottsedeln i Rikstingslotteriet. Försäljningen börjar nu. Varje lott kostar 300 kronor och högsta vinsten är en ny bil, en Peugeot 108. Köp en lott och stöd genomförandet av Rikstinget och Ordens 90-årsjubileum.

För att hålla kostnaderna för besökarna nere kommer ett Rikstingslotteri att genomföras. Lotteriet har mycket attraktiva vinster och överskottet går till att bekosta delar av Rikstinget och 90-års jubiléet.

Priser
Högsta vinsten i Rikstingslotteriet är en Peugeot 108 Active 1,0 VTi av årsmodell 2015 (Ny) Garanti 3 år/10.000 mil, 3 år assists., 3 års vagnskada, 12 års rostgaranti, 3 års lackgaranti. Sidovinster 6 mattor levererade från Ullmans Mattor samt 6 vakuumförpackade oxfiléer från Hötorgshallen i Stockholm.

Antal lotter och kostnad per lott
I lotteriet finns 600 lotter à 300 kronor per styck. Varje loge får initialt 10 lotter att sälja inom logen. Tar de slut kan fler rekvireras från Holger Andersson (m@1orjan.se). Det finns ingen gräns för hur många lotter som den enskilde får köpa, men det totala antalet är begränsat till 600.

Vinstdragning
Vinstdragningen förrättas under banketten på Hotel Waterfront i Stockholm lördagen den 25 april 2015 av Ordens Styrande Mästare. Om vinnaren av bilen befinner sig i bankettsalen kommer han eller hon att få nycklarna av OSM på podiet och få assistans med hemtransporten inom närområdet alternativt till annat hotell om vinnaren är inrest. I händelse av att vinnaren till bilen inte deltar i banketten kommer vinnaren att underrättas per telefon och eventuellt kan någon logebroder ta sig an transporten till den glade vinnaren. Om vi inte får tag i bilvinnaren annonseras vinnande lottnummer i nr 2 av Bifrosttidningen.

En del av finansieringen
Rikstingslotteriet är det ena av två huvudinkomstkällor (sponsorspaketen är den andra) till Rikstinget 2015 och Ordens 90-råsjubileum. Det innebär att vi kan hålla nere kostnader för till exempel hotellrun och bankettbiljetter. Köper du en lott har du med andra ord inte bara chansen till fina priser – du gör också en insats för Bifrostorder.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.