Social samvaro

1Att bereda sina bröder tillfälle till social samvaro, heter det i vårt syfte. Detta gör vi framförallt genom att vi alltid har middagar i samband med våra logemöten.

Regelbunden samvaro

Varje grundloge arrangerar ca 6 – 8 möten per år. Höjdpunkten för året är i samband med vårt riksting, då arrangeras fredagsparty och traditionell bankett på lördagen. Detta arrangemang sker alltid i slutet av april eller början av maj varje år, på olika platser i landet.

Mötet

Det som är centralt i Orden är själva mötet mellan våra bröder. Du ges möjlighet att träffa nya vänner och umgås på ett stilfullt sätt. Våra möten är en oas i livet där Du skall kunna koppla av från ”måsten”, trivas en stund i brödernas goda sällskap. Som människa ges Du naturligtvis möjlighet att utvecklas som individ då Du träffar bröder från många olika yrken med helt olika bakgrunder och erfarenheter. Mötena ger också mervärden då vi träffas i andra sammanhang.

Aktiviteter

Utöver dessa regelbundna aktiviteter arrangeras det olika aktiviteter ute i våra loger. Det kan vara utflykter av olika slag, fester, golf, studiebesök eller kanske olika föreläsningar. Utbudet varierar i de olika logerna, men har samma syfte. Att bereda våra bröder tillfälle till social samvaro.

Comments are closed.